Leuk kennis met u te maken! Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Shannon Remmig en ik ben 29 lentes jong. In het kort: een tikkeltje perfectionistisch, gedreven en een positievering. Alles is mogelijk! Hoewel de naam Studio 0181 niet geheel meer klopt wegens het verhuizen naar een ander kerngetal ben ik nog steeds the face behind Studio 0181.

Wat doe ik?

In 2013 studeerde ik af als grafisch vormgever met als specialisatie Mode & Trends na 2 succesvolle stages. Na het werken in loondienst ben ik nu 5 jaar werkzaam als zelfstandige, voornamelijk op het gebied van grafisch vormgeving, DTP en als designer van kleding. De diversiteit van mijn opdrachten is enorm. Denk aan logo’s, huisstijlen, magazines etc. op de zakelijke markt, maar ook aan de publieke markt met meer persoonlijk gerichte ontwerpen zoals bijvoorbeeld geboortekaartjes, uitnodigingen en posters. Dankzij mijn liefde voor ontwerp en drukwerk in combinatie met mijn ondernemende aard heb ik ook een webshop waarin in voornamelijk gepersonaliseerde posters verkoop, genaamd My Little Buddha. De gehele website plus de producten heb ik zelf ontworpen. Neem gerust eens een kijkje.

Wat kan ik voor u betekenen?

Mijn doel in een samenwerking is vooral het leveren van kwaliteit en uiteraard tevredenheid. Hoe ik te werk ga? Ik neem graag uitgebreid de tijd om de wensen van de klant te bespreken waardoor we met een duidelijk uitgangspunt aan de slag kunnen en hierdoor juist tijd winnen. Na deze briefing maak ik ontwerpen tot het punt dat u tevreden bent. Met mijn oog voor detail en creativiteit zorgen wij ervoor dat uw uiting opvalt en dit alles tegen een scherpe prijs. Voor het maken van de grafische ontwerpen werk ik met vaste prijzen. Hierdoor bent u verzekerd van de prijs en zijn er geen verrassingen achteraf. Bij mij kunt u een bureaukwaliteit verwachten tegen een ZZP-prijs. Meer weten? Stuur gerust vrijblijven een berichtje.

Kennis maken onder het genot van een kopje koffie? Ik trakteer!

Shannon Remmig

shannon@studio0181.nl
Tel.: 06 – 23 33 85 10

KVK: 62543636
BTW: NL002215199B80