Wat kan ik voor u betekenen?

U kunt bij mij voor verschillende werkzaamheden terecht. Van een logo tot huisstijl, van een geboortekaartje tot uitnodiging voor een bruiloft, maar het is ook mogelijk om mij in te huren tijdens bijvoorbeeld een verlof. Lees onderstaand meer.

ZAKELIJKE MARKT

Ik werk vaak voor start-ups. Zo maak ik bijvoorbeeld veel logo’s en huisstijlen, hierbij denk ik mee wat er bij uw doelgroep past en sparren we samen hoe we uw onderneming opvallend op de markt kunnen zetten. Uiteraard kunnen ook bestaande bedrijven bij mij terecht, denk aan flyers, brochures of bijvoorbeeld social media posts. Ik sta het meest in mijn kracht bij het maken van offline uitingen en hierbij ben ik echt in mijn element. De diversiteit van mijn opdrachten is enorm, dus staat er iets niet in het portfolio, heeft u vragen of bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan gerust contact op via mail of het contactformulier.

PRIVE ONTWERPEN

Het meest in mijn element ben ik toch wel bij het spelen met lettertypes, vormen en kleuren. Dat is goed mogelijk bij het maken van wenskaarten, uitnodigingen en geboortekaartjes. Ik heb veel ervaring in het maken van drukwerk voor deze gelegenheden. Mijn eigen kaartencollectie is te koop bij Kaartje2Go.nl, maar voor speciale gebeurtenissen is er vraag naar iets unieks, iets wat nog niet eerder is gebruikt. Dit verzorg ik dan ook graag voor jullie, van de eerste schets tot het drukwerk en uiteraard bijpassende enveloppen hierbij, met mooie sluitzegels of adresstickers. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

FREELANCE

Ik ben ook inzetbaar op locatie, tijdens bijvoorbeeld een drukke periode vol met deadlines of als vervanging van een zwangerschapsverlof. Benieuwd naar het scherpe tarief of mijn beschikbaarheid? Neem gerust vrijblijvend contact op. Ook heb ik veel werkervaring bij verschillende modemerken, wegens het seizoenswerk van collecties is het erg handig om een freelancer in te huren. Ik maak graag de tekeningen voor de eerste sample rondes tot de definitieve productiesheets inclusief maatschema’s. Bent u benieuwd naar mijn portfolio hiervan? Deze staat helaas niet online, maar indien u interesse heeft stuur ik deze graag naar u door.

Tevreden klanten

Nog niet overtuigd? Dit is wat anderen zeggen over Studio 0181. 

Sea Crocodile

Amsterdam

We zijn een nieuw modemerk die resort wear maakt. Studio 0181 werkt vanaf dag een met ons samen. Shannon helpt ons met het maken van de designs en de logo’s. Ze denkt mee, is betrouwbaar en helpt ons waar nodig. We zijn super tevreden over Studio 0181 we raden het iedereen aan die hulp nodig heeft bij het starten van een nieuw modemerk, huur Studio 0181 in!

Aandachtwijzer

Bosschenhoofd

We hadden net een nieuw logo en binnen 5 werkdagen een netwerkevent. Dat vroeg met spoed om visitekaartjes. Shannon van Studio 0181 heeft ons super geholpen, ze kwam met goede ontwerpen en binnen 3 werkdagen had ik de visitekaartjes in huis. Zeer tevreden over haar werkwijze en de kwaliteit van het ontwerp en de visitekaartjes.

Swepro B.V.

Arnhem

Inmiddels meermaals samen gewerkt met Studio 0181 en zoals elke keer super geholpen. Snel, creatief, meedenken en innovatief. Zo willen wij Studio 0181 omschrijven. Wij zijn een zeer tevreden klant en zullen deze samenwerking zeker doorzetten!

Casa Tweetalige Montessorischool

Pijnacker

We hadden zo snel mogelijk een groot aantal bedankkaartjes nodig met een klein logo erop. Na een vraag over de levertijd, konden we per direct bestellen. Het ontwerp was binnen een dag klaar en we hadden de kaartjes binnen 2 dagen al binnen. Ook werd er meegedacht over de enveloppen, die we ook binnen 2 dagen in bijpassende kleuren geleverd kregen. Topservice!

Shannon Remmig

shannon@studio0181.nl
Tel.: 06 – 23 33 85 10

KVK: 62543636
BTW: NL002215199B80