Selecteer een pagina

Diensten

U kunt bij Studio 0181 terecht voor verschillende diensten.

Zakelijke producten
Van logo tot posters, van schets tot ontwerp. Voor al uw zakelijk ontwerpen kunt u Studio 0181 terecht. Bijvoorbeeld briefpapier, enveloppen of een gehele nieuwe huisstijl, maar ook flyers, magazines of reclamefolders. Een van de punten die belangrijk is bij het maken van een zakelijk ontwerp zoals een logo is de doelgroep raken. Ik zal u helpen uw doelgroep effectief te bereiken. Laat uw dienst of product opvallen door middel van reclame dat kenmerkend, creatief en betaalbaar is.

Persoonlijke producten
Hierbij kunt u denken aan het maken van geboortekaartjes, uitnodigingen, maar denk ook aan posters en illustraties. Bij een persoonlijke gebeurtenis is niets mooier dan een unieke ontwerp op maat welke niemand meer zal vergeten. Voor speciale wensen of een echt uniek kaartje kunt u bij mij terecht. Ik ben pas tevreden als u dat bent.

Overige ontwerpen
Er is nog veel meer mogelijk! Door mijn ontwerp werkzaamheden in de kledingindustrie kunt u ook bij mij terecht voor het ontwerpen van verschillende kledingstukken, prints en artworks. Voorbeelden bekijken? Neem gerust contact op. Onze samenwerking zal er toe doen leiden dat uw opdracht geheel naar wens is.